Resan som fortsatte

Kategoriserad i: Eldsflammans förlag / Kristet liv / Livsberättelser

ISBN: 978-91-88247-93-3

Författare:

Pris: 279 kr

Utgiven:
Format: Inbunden med skyddsomslag
Sidor: 306

Beskrivning
Författaren, artisten och evangelisten Simon Ådahl är tillbaka med en tredje bok. I Resan som fortsatte vittnar han om hur han bröt med religion och valde en livs levande relation med den Helige Ande. Förutom stark undervisning i hur du kan bli ledd av Anden, innehåller Resan som fortsatte en stor mängd vittnesbörd om hur Anden verkar i vårt avlånga land. Boken är ett nytt dokument över Guds godhet, Jesus upprättande kraft och den Helige Andes profetiska vägledning. Boken kan ses som en fristående fortsättning på Simon Ådahls två tidigare böcker, Den oväntade resan och 2 grannar berättar

Beställ

Finns i lager! Beställ nu!

Antal:

Mer av Simon Ådahl - Visa allt

Dela och berätta för någon om detta!


Andra besökare köper...

1. Affärsmän, företagare och Gud

Stig Hällzon. Kristna män och kvinnor som grundade framgångsrika företag. Mjukband. 2017.

2. Resan som fortsatte

Simon Ådahl. Författaren, artisten och evangelisten Simon Ådahl är tillbaka med en tredje bok. I Resan som fortsatte vittnar han om hur han bröt med religion och valde en livs levande relation med den Helige Ande. Förutom stark undervisning i hur du kan bli ledd av Anden, innehåller Resan som fortsatte en stor mängd vittnesbörd om hur Anden verkar i vårt avlånga land. Boken är ett nytt dokument över Guds godhet, Jesus upprättande kraft och den Helige Andes profetiska vägledning. Boken kan ses som en fristående fortsättning på Simon Ådahls två tidigare böcker, Den oväntade resan och 2 grannar berättar. Inbunden med skyddsomslag. 2018.

3. 2 grannar berättar

Simon Ådahl. Medförfattare: Örjan Armgren. Inbunden med skyddsomslag. 2015.

4. Trasiga fioler

Johnny Bergman. - att våga hoppas när livet ser som mörkast ut. Klamrat häfte. 2017.

5. När tillvaron brister

Iréne Antby. – om tro & hopp som bär. Tron på Gud – en livlina som håller. Iréne Antbys berättelse författad av Kerstin Klason. Inbunden med skyddsomslag. 2019.

6. Mörkret gav vika

Christer Olsson. Christer Olsson skriver naket och öppet om den depression som drabbade honom hårt under tio års tid. Men också om att det går att bli frisk och vilken roll hans kristna tro spelat. Mjuk pärm. 2019.

7. Sökte sanning fann tvivel

Hans Mattsson. En före detta mormonledares livsberättelse som sätter mormonkyrkans trovärdighet under luppen. Medförfattare: Christina Hanke. Inbunden. 2018.

8. Uppdrag i Jerusalem

Derek och Lydia Prince. En sann berättelse om tro, kärlek och mirakulös kraft genom bön. Den väg som förde den danska agnostikern Lydia Christiansen (senare Prince) fram till upptäckten av Guds kärlek och sin egen frälsning är verkligen fascinerande och dramatisk. Mjukband. 2016.

9. Hon trotsade jihad

Esther Ahmad. Den sanna dramatiska berättelsen om en kvinna som frivilligt anmälde sig till att döda ”otrogna” – och sedan ställdes inför döden efter att själv ha blivit en. Medförfattare: Craig Borlase. Inbunden med skyddsomslag. 2019.

10. Vem kan laga en trasig själ?

Peter Ahlman. Peter Ahlmans livshistoria saknar motstycke och är en actiondriven resa från våld, droger och kriminalitet till ett nytt liv. Medförfattare: Joel Sjöberg. Danskt band. 2018.