Om oss

Eldsflammans Förlag & Antikvariat finns i Fåglum. Här finns det över 5000 titlar i antikvariatet och framöver kommer dessa att läggas upp här på hemsidan så att du kan söka bland dem.

Vårt utbud består främst av kristen litteratur. Du finner bl.a. massvis med kristna livsberättelser skrivna av människor som gett sitt liv till Jesus och vill berätta om hur deras liv är. Det finns även en del icke-kristet material som är läsvärt. Kanske du söker efter en gammal årsbok eller något liknande?

Gud som har skapat allt det vackra i vår värld har omsorg även om Dig. Han har gjort dig lik sig själv och han har en mening med ditt liv. Om du söker Honom ska du finna Jesus, hans son, utgiven för oss. Han går före oss och vi får följa honom genom livet. Han är ju Vägen, Sanningen och Livet.

Soluppgången symboliserar något nytt; en ny dag, en ny tid. Med Jesus på morgonen får du ny nåd och barmhärtighet och lust att lära känna honom och följa honom på hans vägar. Gud har lovat att höra när vi ber i namnet Jesus. Lika naturligt som att andas får vi tala med vår himmelske Fader om allt i våra liv och veta att Han vet och vill och kan hjälpa oss.

Jesus har lovat att komma tillbaka till jorden för att döma över ondskan, hjälpa sitt utvalda folk judarna samt ta till sig dem som är sanna kristna, dvs har omvänt sig till tro på honom, både dem som har dött i denna tro och dem som när han kommer ännu lever kvar på jorden.

Staten Israel och återsamlandet av judar från hela världen är det största tecknet som visar att denna händelse ligger mycket nära i tiden. Många andra s k profetiska ord (förutsägelser i Bibeln) talar om att vi nu lever i en oerhört dramatisk tid med stora omvälvningar.

Låt inte lura dig av någon framträdande stark ledare här på jorden som menar sig kunna rädda mänskligheten i dess politiska, ekonomiska och religiösa problem genom att skapa fred och enhet.

Sök gemenskapen med den levande Guden genom att be till Jesus, hans son som lever, hör din bön och vill uppenbara sig för dig. Var inte rädd!

Andra besökare köper...

1. Det är inte alls så illa som många säger... DET ÄR VÄRRE!

Oliver Lindberg. Tempelriddarorden och Frimurarorden i Bibelns ljus. En sammanställning av Oliver Lindberg. Klamrat häfte. 2013.

2. Ha det så bra!

Sven Reichmann. En bok om ångest. Pocket. 1994.

3. Uppenbarelseboken

Dan Johansson. Frågor och svar. Mjukband. 2017.

4. Presentask / Rofyllda ord

60 kort med rofyllda ord ur Bibeln. Med illustrationer av Kerstin Svensson. Format: 7 x 9 cm. Ask. 2015.

5. Visionen

Nils Holmberg. Pocket. 1986.

6. Den katolska förförelsen och falsk enhet

Kjetil Tveter. Förord av Birger Skoglund. Limhäftad. 2017.

7. Ett nytt Jerusalem

KG Larsson. En vandring genom profeten Hesekiels bok. Inbunden med hårdpärm. 2018.

8. Anden och vi har beslutat

Nils-Olov Nilsson. Den svenska pingströrelsens förändringsprocess. Andra upplagan. Mjukband. 2012.

9. Drömmen om församlingen

Torsten Åhman. - en inspirationsbok. Pocket. 2003.

10. Ansikte mot ansikte med Jesus

Samaa Habib. En före detta muslims häpnadsväckande resa till himlen och möte med kärlekens Gud. Medförfattare: Bodie Thoene. Andra tryckningen. Mjukband. 2016.