Kärleken fann mig

Kategoriserad i: Eldsflammans förlag / Kristet liv / Livsberättelser

ISBN: 978-91-88927-23-1

Författare:

Pris: 229 kr Just nu! 129 kr

Utgiven:
Format: Inbunden med skyddsomslag
Sidor: 252

Beskrivning
En hinduprästs möte med Jesus

Beställ

Finns i lager! Beställ nu!

Antal:

Dela och berätta för någon om detta!


Andra besökare köper...

1. Trasiga fioler

Johnny Bergman. - att våga hoppas när livet ser som mörkast ut. Klamrat häfte. 2017.

2. Bottenkänning

Fredrik Lignell. Guds långsamma svar på livets djävulskap. Förlagskartonnage. 2017.

3. Mörkret gav vika

Christer Olsson. Christer Olsson skriver naket och öppet om den depression som drabbade honom hårt under tio års tid. Men också om att det går att bli frisk och vilken roll hans kristna tro spelat. Mjuk pärm. 2019.

4. Affärsmän, företagare och Gud

Stig Hällzon. Kristna män och kvinnor som grundade framgångsrika företag. Mjukband. 2017.

5. När tillvaron brister

Iréne Antby. – om tro & hopp som bär. Tron på Gud – en livlina som håller. Iréne Antbys berättelse författad av Kerstin Klason. Inbunden med skyddsomslag. 2019.

6. Vem kan laga en trasig själ?

Peter Ahlman. Peter Ahlmans livshistoria saknar motstycke och är en actiondriven resa från våld, droger och kriminalitet till ett nytt liv. Medförfattare: Joel Sjöberg. Danskt band. 2018.

7. Jakten på seger

Anna-Karin Stenberg. Boken handlar om trosförkunnelsen och om framgångsteologi och hur den kan påverka in i enskilda människors liv. Berättelsen är baserad på författarens egna upplevelser och erfarenheter. Mjukband. 2020.

8. Hon trotsade jihad

Esther Ahmad. Den sanna dramatiska berättelsen om en kvinna som frivilligt anmälde sig till att döda ”otrogna” – och sedan ställdes inför döden efter att själv ha blivit en. Medförfattare: Craig Borlase. Inbunden med skyddsomslag. 2019.

9. Uppdrag i Jerusalem

Derek och Lydia Prince. En sann berättelse om tro, kärlek och mirakulös kraft genom bön. Den väg som förde den danska agnostikern Lydia Christiansen (senare Prince) fram till upptäckten av Guds kärlek och sin egen frälsning är verkligen fascinerande och dramatisk. Mjukband. 2016.

10. Sökte sanning fann tvivel

Hans Mattsson. En före detta mormonledares livsberättelse som sätter mormonkyrkans trovärdighet under luppen. Medförfattare: Christina Hanke. Inbunden. 2018.